Η Βρετανία κατέγραψε το προηγούμενο 24ωρο 313 θανάτους από κορωνοϊό ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 150.057.
Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα, τις προηγούμενες 24 ώρες στη χώρα εντοπίστηκαν 146.390 νέα κρούσματα covid-19, αριθμός μικρότερος από το ρεκόρ που είχε καταγραφεί την Τρίτη. Ωστόσο η πίεση στα νοσοκομεία της Βρετανίας αυξάνεται εν μέσω του κύματος της επιδημίας που οφείλεται στο ιδιαίτερα μεταδοτικό παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον του κορονοϊού.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΠερίπου 1,22 εκατομμύριο άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί στην covid-19 την προηγούμενη εβδομάδα, άνοδος 10,6% σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 38,3% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, για να φτάσει τους 1.271.
Δείτε επίσης: Covid-19: «Νοσεί» ο πλανήτης με πάνω από δύο εκατ. κρούσματα την ημέρα
- Τελευταία στιγμή ο Ουναΐ στη λίστα του Παναθηναϊκού για το Conference League
- Έκλεισε ο δανεισμός: Ο Ζαρουρί φεύγει από τον Παναθηναϊκό για την Κολόμπους Κρου
- Αλγερία: Φυλακή υψίστης ασφαλείας για βαρόνους ναρκωτικών στην έρημο Τανζρούφτ
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Λίον Μπέιλι με συμβόλαιο έως το 2030
- Στην έρημο Τανζρούφτ η Αλγερία στήνει φυλακή υψίστης ασφαλείας για βαρόνους των ναρκωτικών
![]()
