Την παραίτηση του υπουργού που ήταν αρμόδιος για το Brexit ανακοίνωσε η Βρετανία, με την Ντάουνινγκ Στριτ να επιβεβαιώνει το γεγονός και να δημοσιεύει την απάντηση του Μπόρις Τζόνσον.
Ο παραιτηθείς υπουργός εξέφρασε την λύπη του και την ανησυχία του για την πορεία που έχει πάρει η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον.
«Είναι απογοητευτικό που αυτό το σχέδιο δημοσιοποιήθηκε απόψε και υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύω ότι είναι σωστό για εμένα να παραιτηθώ με άμεση ισχύ» ανέφερε στην επιστολή του προς τον Τζόνσον ο Φροστ.
Η εφημερίδα Mail on Sunday ανέφερε ότι ο υπουργός που ήταν υπεύθυνος για το Brexit είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω διαφωνιών για την στρατηγική της κυβέρνησης.
Δείτε επίσης: Γερμανία: 29.348 νέα κρούσματα μόλυνσης – Πενθήμερη καραντίνα στους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες από Γαλλία, Δανία & Νορβηγία
- Η σημαντική συμβολή του Ελευθερίου Βενιζέλου στην ανασυγκρότηση των Σερρών
- Ο Κέβιν Ντουράντ αναδεικνύεται ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του NBA
- Επένδυση 14 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη των ναυπηγείων ΟΝΕΧ στη Σύρο
- Η αρχιτεκτονική κληρονομιά του Πειραιά: Η έκθεση για τον Ιωάννη Λαζαρίμο
- Ζεράλντ Νταρμανέν: «Η αποτυχία μας είναι βέβαιη» – Η ληστεία στο Λούβρο πλήττει τη Γαλλία