Η βασίλισσα Ελισάβετ που νοσεί από κορονοϊό είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον
Τα Ανάκτορα ανέφεραν την Κυριακή ότι η 95χρονη βασίλισσα παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα κρυολογήματος, αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου δεν είναι σοβαρά άρρωστη. Στις 8 Φεβρουαρίου είχε συναντηθεί με τον γιο της, τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην Covid-19 δύο ημέρες αργότερα.
Η Ελισάβετ μίλησε με τον Τζόνσον κατά την καθιερωμένη, εβδομαδιαία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει με τον πρωθυπουργό της χώρας.
Η βασίλισσα, που είναι πλήρως εμβολιασμένη, αστειεύτηκε την περασμένη εβδομάδα για την υγεία της, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να κινηθεί», αφότου κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για την κατάστασή της επειδή τον περασμένο Οκτώβριο πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί.
Δείτε επίσης: Βρετανία: 39.656 νέα κρούσματα και 164 θάνατοι
- Σοκαριστική μαρτυρία από το νοσοκομείο για την οικογένεια Σιδηρόπουλου
- Τι αποκαλύπτει η οικιακή βοηθός της οικογένειας Σιδηροπούλου για την τραγωδία στο Ελληνικό
- Εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από την Ινδία, αναφέρει το Πακιστάν
- Ανατριχιαστική αποκάλυψη στο Ελληνικό: Γείτονες της οικογένειας Σιδηροπούλου μιλούν για τις συνθήκες θανάτου τους
- Τουρκία: Ο Χακάν Φιντάν αποκαλύπτει απόπειρα δολοφονίας μέσω δηλητηρίασης