Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚάν: Ψάχνουν δεύτερο άτομο για την εξαφάνισή της

Συνεργάτη στην εξαφάνιση της Madeleine McCann, ο οποίος βοήθησε τον βασικό κατηγορούμενο, Christian Brueckner, να απαγάγει το κορίτσι το 2007 στην Πορτογαλία έχουν στο… στόχαστρο οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί θέλουν να μιλήσουν στον Ralph H «για τη σύνδεσή του» με την υπόθεση της αγνοούμενης Madeleine, η οποία εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία το 2007.

propoli

Την περασμένη Τετάρτη 10 αστυνομικοί οπλισμένοι με αυτόματα όπλα περικύκλωσαν ακίνητό κοντά στο Braunschweig, στη Γερμανία αναζητώντας στο κήπο συγκεκριμένα στοιχεία.

Κάμερες ασφαλείας και τέσσερις ανιχνευτές κίνησης έψαξαν το μικρό λευκό σπίτι. Όμως, καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν ένταλμα έρευνας, δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο ακίνητο.

Το σπίτι ανήκει στον Ralph H και είναι δίπλα στο σπίτι που κάποτε νοίκιασε ο 47χρονος Brueckner ο οποίος δικάζεται για πέντε σεξουαλικά αδικήματα στην Πορτογαλία. Όμως ο Ralph πρόσφατα εξαφανίστηκε, με τις Αρχές να πραγματοποιούν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Ralph και ο Bruckner συνήθιζαν να συνεργάζονται στενά και έχουν χαρακτηριστεί ως «συνεργάτες στο έγκλημα».

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι λήστευε ακίνητα μαζί με τον Brueckner και οδηγεί οχήματα: «Ενεργούσα ως επιφυλακή κατά τη διάρκεια των διαρρήξεων και ως οδηγός απόδρασης επίσης. Ξέρω ακριβώς το είδος των εγκλημάτων που έκανε και τι έκανε στον σκοτεινό ιστό».

Mέλος του τμήματος ερευνών της Γερμανίας δήλωσε σχετικά με την αναζήτηση: «Πρέπει να μιλήσουμε επειγόντως με αυτόν τον άνδρα σε σχέση με τη σχέση του με τον Christian B. Πρέπει να τον βρούμε για να τον ρωτήσουμε για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν. Δεν είναι στο σπίτι, δεν απαντά στο τηλέφωνο, προφανώς έχει εξαφανιστεί».

Δείτε επίσης: Υπόθεση Μαντλίν: Δύο ακόμη περιοχές μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών

Loading