Η Ουκρανία αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει μια ανοιχτή πόρτα στο ΝΑΤΟ για να γίνει μέλος και ως εκ τούτου προτείνει ένα τρόπο για να προστατευθεί η ίδια ξεχωριστά υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει εγγυήσεις ασφαλείας δήλωσε σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Αν δεν μπορούμε να μπούμε μέσω των ανοιχτών θυρών, τότε πρέπει να συνεργαστούμε με τις ενώσεις με τις οποίες μπορούμε, οι οποίες θα μας βοηθήσουν, θα μας προστατεύσουν…έχοντας ξεχωριστές εγγυήσεις» δήλωσε σε μια βίντεο έκκληση του ο Ουκρανός πρόεδρος.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ιταλός ΥΠΕΞ: Η διαπραγμάτευση με τη Ρωσία βρίσκεται σε ανηφορικό δρόμο, παρά τα ανοίγματα του Ουκρανού προέδρου
- Στα Νέα της Τετάρτης: Νέες δικλίδες ασφαλείας στο κληρονομικό δίκαιο
- Η Βαλένθια θριαμβεύει επί της Φενέρμπαχτσε, η Αναντολού Εφές «χτυπά» στο Παρίσι
- Σοβαρός τραυματισμός για τον Ρισόν Χολμς: Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο
- Επιβεβαιώνεται η παρέμβαση του VAR για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά την αποβολή του Εσε, τελική απόφαση στις 20 Ιανουαρίου
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα [Τετάρτη 29.10.2025]
![]()
