Σέρρες: Πολλαπλά χτυπήματα με σφυρί ή ματσόλα σκότωσαν τον 68χρονο – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
(EUROKINISSI)

Σέρρες: Πολλαπλά χτυπήματα με σφυρί ή ματσόλα σκότωσαν τον 68χρονο – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 68χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στις Σέρρες, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Αυγούστου, όταν ο γιος του επισκέφθηκε το σπίτι του πατέρα του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στην κατάθεσή του, ο γιος ανέφερε ότι η τελευταία φορά που είχε δει τον πατέρα του ήταν το βράδυ της Πέμπτης. Όπως υποστήριξε, ο 68χρονος τού είχε εκμυστηρευτεί πως νωρίτερα είχε πέσει θύμα διάρρηξης, λέγοντάς του ότι το σπίτι ήταν αναστατωμένο και ένα τζάμι σπασμένο.

Καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης αποδείχθηκαν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αποστολία Ακριβούση, ο 68χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα από θλών όργανο, πιθανότατα σφυρί ή ματσόλα, στην κοιλιακή χώρα. Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα προκάλεσαν εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία, η οποία αποδείχθηκε μοιραία, επιβεβαιώνοντας ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Μετά τα νέα ευρήματα, το διαμέρισμα αποκλείστηκε και αντιμετωπίζεται ως σκηνή εγκλήματος. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, τα οποία συλλέγουν δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών.

Την προανάκριση και τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό των τελευταίων ωρών του 68χρονου και να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες της δολοφονίας του.

Loading

Play