Συνελήφθη ζευγάρι που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε το σπίτι της Λατινοπούλου

Συνελήφθη ζευγάρι που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε το σπίτι της Λατινοπούλου

Στη σύλληψη ενός ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Πρόκειται για μία 51χρονη γυναίκα και τον 55χρονο σύζυγό της, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας στην οικία τους, οι οποίες φέρονται να κατέγραφαν όχι μόνο κοινόχρηστους χώρους, αλλά και ιδιωτικό χώρο που αφορά την κατοικία της πολιτικού.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη του ανδρόγυνου χθες, Πέμπτη, σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, στο σπίτι των συλληφθέντων είχαν τοποθετηθεί δύο κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραφαν τόσο ιδιωτικό χώρο της οικίας της καταγγέλλουσας όσο και κοινόχρηστο χώρο του συγκροτήματος κατοικιών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του ζευγαριού, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κάμερες ασφαλείας, καθώς και δύο κάρτες μνήμης που βρίσκονταν εγκατεστημένες σε αυτές.

Loading

Play