Β. Καρύδα: «Τόσο καιρό δεν μίλησα, τώρα όμως θέλω να σας πω…» (vd)

Η Βικτώρια Καρύδα έγινε γνωστή μέσα από από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, το περασμένο φθινόπωρο, ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα, ήρθε στην επικαιρότητα με τον πιο τραγικό τρόπο.

propoli

Ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής, δολοφονείται και η ίδια, μετά το πρώτο σοκ, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», η Βικτώρια Καρύδα λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της. Με επιστολή που έστειλε στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Βικτώρια αναφέρει τα εξής:

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα…

Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα, ήταν πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στην ζωή μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ!», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=tlAOJA5sSgE

Loading