Ειρήνη Καζαριάν: Ανατροπή με το ροζ βίντεο! «Ξέρω ποιος το έκανε»

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Καζαριάν, μιλώντας για ακόμα μία φορά για το ροζ βίντεο που την ενέπλεκε σε μία διόλου κολακευτική περιπέτεια.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Εϊμπάρ – Χετάφε (15/02)

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα «Μακελειό», πρωταγωνιστές ήταν η ίδια και ένας εκ των κριτών του GNTM, κάτι που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά, μιλώντας στο περιοδικό «In Style».

«Ξύπνησα ένα πρωί και οι φίλες μου μου είχαν στείλει τη δημοσίευση. Το είδα και θύμωσα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι 21 ετών που μόλις ξεκινάει την πορεία του. Τηλεφώνησα στο δικηγόρο μου και αυτή η διαδικασία πήρε τον δρόμο της.

Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο. Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι επειδή κάποιος ταύτισε το όνομα του παιδιού τους με κάτι τόσο χυδαίο. Όμως, ποτέ δεν πίστεψαν πως ήμουν εγώ. Δεν χρειάστηκε να τους πείσω για κάτι».

Η ανατροπή έρχεται στο σημείο που η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων… αρνήθηκε να κάνει μήνυση στον εκδότη της εφημερίδας, παρά το γεγονός πως το δημοσίευμα την εξέθετε ανεπανόρθωτα.

«Ξέρω ποιος το έκανε»

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω μήνυση. Ξέρω ποιος το έκανε. Έχει κάνει κι άλλα αυτός ο άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω να ξεχαστεί και να ξεκινήσω την καριέρα μου.

Στην αρχή φοβήθηκα πολύ μήπως μου κοστίσει επαγγελματικά. Δεν στοχοποίησε μόνο εμένα, αλλά κι άλλους ανθρώπους από το show. Πιστεύω ότι ήθελαν να αμαυρώσουν όλο το project. Το καλό είναι πως δεν έχει επηρεάσει κανέναν μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας», τόνισε η Ειρήνη Καζαριάν.

Loading