Η Κέιτι Πέρι επιθυμεί μυστική κατάθεση για την υπόθεση της Kesha

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού τύπου η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της κατάθεσής της σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης που φέρεται να δέχθηκε η ποπ σταρ Kesha.

propoli

Σημειώνεται πως η Kesha κατέθεσε μήνυση προ ολίγου καιρού εναντίον του μουσικού παραγωγού Dr. Luke, κατηγορώντας τον ότι της επιτέθηκε έχοντας σεξουαλικά κίνητρα.

Η Κάθριν Χάντσον, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Κέιτι Πέρι, αναμένεται να καταθέσει ενώπιον των αρχών σε σχέση με αυτή την υπόθεση.

«Ενδείκνυται ιδιαίτερα η κατάθεση της μαρτυρίας της κυρίας Χάντσον να μείνει μυστική γιατί τυχόν αποκαλύψεις λαμβανομένης υπόψη της δημόσιας εικόνας της, προφανώς θα μπορούσαν να πλήξουν άδικα, ακόμη και να προκαλέσουν ‘μεγάλη ζημιά’ στην καριέρα και τη φήμη της», δήλωσε ο Χαλ Σάφτελ, ο δικηγόρος της Πέρι, σε δικαστικά έγγραφα.

«Λόγω του υψηλού κύρους της ως καλλιτέχνη, ακτιβίστριας και προσώπου-υπόδειγμα, η Χάντσον είναι ευάλωτη στη φρενίτιδα που κατακλύζει τις κοσμικές στήλες η οποία στοχεύει στην υπερβολή διαφόρων αισχροτήτων που ουδεμία σχέση έχουν με την ουσία της υπόθεσης», πρόσθεσε ο Σάφτελ.

Loading