Άγριες Μέλισσες: Οι μεγάλες ανατροπές του τρίτου κύκλου

Η ιστορία της τρίτης σεζόν ανοίγει με νέα πρόσωπα και εξελίξεις που καθορίσουν τις ζωές των ηρώων

Χρονικά το σενάριο μπαίνει στην περίοδο της χούντας και τα δεδομένα αλλάζουν πολύ. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς θα παίξει ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

propoli

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και επιλέγει να μείνει στο Διαφάνι, το μέρος που άφησε την τελευταία του πνοή ο αδελφός του Αχιλλέας. Η περίοδος που βρίσκεται η Ελλάδα ευνοεί τα σχέδιά του μιας και ο ίδιος είναι αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης Άβαντες. Η Ελλάδα βρίσκεται στην αρχή της επταετίας της δικτατορίας και ο Ακύλας σπέρνει τον τρόμο στις Άγριες Μέλισσες.

Το αρχοντικό των Σεβαστών θα είναι η οικία που θα κατοικεί τον Ακύλα και την οικογένεια του, το οποίο έχει πια ερημώσει, καθώς όλοι μένουν στη Λάρισα, σε διαφορετικά σπίτια.

Οι χουντικές αντιλήψεις του Ακύλα, σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, διαδίδονται γρήγορα γνωστές σε όλο το Διαφάνι. Όσοι έχουν διαφορετική γνώμη φοβούνται να μιλήσουν.

Ακόμη πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες πρόκειται να εξοριστούν και να αντιμετωπίσουν δύσκολες στιγμές κατά την τρίτη σεζόν

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση: Άγριες Μέλισσες VS Big Brother σημειώσατε… 1

Loading