Αλέξης Γεωργούλης – Το απόσπασμα που δεν είχε προβληθεί ποτέ: Τι έλεγε πέρυσι για το metoo;

«Όταν βλέπεις μια λαμπερή παράσταση, δεν μπορείς να σκεφτείς τι συμβαίνει από πίσω και τι σαπίλα υπάρχει», λέει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ένα αδημοσίευτο απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Αλέξης Γεωργούλης πριν ένα χρόνο στο «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Mega.

propoli

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει, όπως βλέπουμε στο κομμάτι, και για το κίνημα metoo, εκφράζει την ταραχή του με όσα συνέβησαν και αναφέρεται στη σαπίλα που μπορεί να υπάρχει πίσω από μια λαμπερή παράσταση.

«Στην αρχή ήθελα να διαμαρτυρηθώ για τις κριτικές που μου έγραφαν, κάποια στιγμή επιχείρησα να μιλήσω με τον δημοσιογράφο που υπέγραφε το κείμενο. Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα να διαμαρτύρομαι, γιατί οι δημοσιογράφοι θέλουν πιπέρι, φωτιά, λάδι, ώστε να δημιουργείται φασαρία. Όταν σου χρεώνουν γυναίκες σε επίπεδο lifestyle, σου χτυπάνε το χαρακτήρα.

Σε πολιτικό επίπεδο, όταν σου στέλνουν βέλη επειδή είσαι απέναντι, σου αμαυρώνουν αυτό που θέλεις να κάνεις. Θα έπρεπε να σκέφτονται 3-4 φορές πριν βγάλουν ένα σχόλιο ή πριν χτυπήσουν έναν άνθρωπο που προσπαθεί για το κοινωνικό σύνολο. Δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός, αλλά να προσφέρω στο σύνολο. Είναι κάτι που με γεμίζει, αλλά δεν ξέρω αν είναι για χόρταση», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Για το κίνημα metoo, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Ταράχτηκα με όσα συνέβησαν. Όταν βλέπεις μια λαμπερή παράσταση, δεν μπορείς να σκεφτείς τι συμβαίνει από πίσω και τι σαπίλα υπάρχει. Ο ισχυρότερος επιβάλλεται με σεξουαλικό τρόπο στον πιο ασθενή και αυτό πρέπει να το δούμε».

Δείτε επίσης: Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν έχασα τον πατριό μου που με έχει μεγαλώσει, με στιγμάτισε, δυσκολεύτηκα να επανέλθω»

Loading