Ο ηθοποιός δεν δίστασε ακόμη και να μιλήσει για αυτοδικία για τον γνωστό παρουσιαστή
«Χείμαρρος» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Ο ηθοποιός ήταν στο πάνελ του Πρωινού και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την υπόθεση του τηλεπαρουσιαστή, που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο πανελλήνιο.
«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Διότι ένας βιασμός ξεχνιέται ή τέλος πάντων… Είναι χειρότερο από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας», είπε και συμπλήρωσε:
«Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό».
Έπειτα, τοποθετήθηκε για το έγκλημα: «Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Εννοώ για τον Αντώνη Κανάκη που γνωρίζω και ξέρω το ήθος του. Δεν μαζεύεται αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό και λέω ότι είναι έγκλημα».
Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν είναι στο Μεξικό είναι στη Θεσσαλονίκη» λέει ένας φωτογράφος που ισχυρίζεται ότι τον είδε (vid)
- Γιορτάζουν σήμερα 7 Ιουνίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες και η σημασία της ημέρας
- Γερμανία και Πορτογαλία θριάμβευσαν με 2-1 απέναντι σε ΗΠΑ και Χιλή
- Επίθεση ρωσικών δυνάμεων σε ουκρανικά σκάφη: Τραυματίες και ανθρωπιστική αποστολή
- Συμφωνία Ολυμπιακού και Μαγιόρκα για τον Πάμπλο Μαφέο
- Εντυπωσιακή αναχαίτιση 339 ουκρανικών drones από ρωσικές δυνάμεις
![]()

