Άννα Βαγενά: «Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν αναγνώρισε ποτέ ότι τον έβγαλα εγώ στον χώρο της υποκριτικής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική.

propoli

«Όταν μετακόμισα στο Μεταξουργείο ήταν τελείως διαφορετική περιοχή. Είμαι χαρούμενη που βοήθησα στην αναμόρφωση του Μεταξουργείου. Από 14 χρόνων ασχολούμαι με την πολιτική. Είμαι 76 χρόνων. Με έπεισε ο Κασσελάκης να πω ότι υπάρχει ελπίδα, έσπασε τον ξύλινο λόγο. Ο Τσίπρας δεν έσπασε τον κομματικό μηχανισμό, ήταν παιδί του κόμματος. Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό», είπε αρχικά η Άννα Βαγενά.

Για τους Έλληνες ηθοποιούς ανέφερε πως, «δεν ένιωσα υπερηφάνεια που έπαιξα με τον Νίκο Κούρκουλο, είχα άλλους στόχους. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήμασταν φίλες. Η Αλίκη ήταν σκυλί στη δουλειά της. Αφιέρωσα την ομιλία μου για το σύμφωνο συμβίωσης από ομόφυλα ζευγάρια στον Μηνά Χατζησάββα».

Για τον Λάκη Λαζόπουλο σχολίασε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο καλύτερος σατιρικός καλλιτέχνης. Δεν αναγνώρισε ποτέ ότι τον έβγαλα εγώ στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είναι κακό να λέμε ποιοι μας βοήθησαν».

«Ο Ρουβάς είναι σταρ. Ο Λουκιανός μου είπε ότι ο Ρουβάς είναι Αμερικάνος σταρ. Τον Λουκιανό τον μαλώνω ακόμα και ας μην είναι εδώ. Το δωμάτιό του είναι έτσι όπως το άφησε. Οι μεγάλες αγάπες δεν πεθαίνουν ποτέ».

Η Άννα Βαγενά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λωξάντρα» στο θέατρο «Μεταξουργείο».

«Αν σταματήσω να δουλεύω θα πεθάνω την ίδια στιγμή», σημείωσε κλείνοντας.

Δείτε επίσης: Ομόφυλα ζευγάρια: Αναταραχή στους κόλπους της Εκκλησίας για το επικείμενο σχέδιο νόμου

Loading