H δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επιλογή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων
H Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο ασφαλής για το μέλλον μου. Επειδή δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω μανούλα ή δεν έχουν υπάρξει οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια αναπαραγωγική επιλογή ΄στε να μπορείς να διατηρήσεις τα υγιή και πιο νεανικά ωάρια αν θελήσεις να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία».
«Το είχα ακούσει κάποια στιγμή όταν ήμουν πιο μικρή αλλά το άφησα. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μου το αναφέρει η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν δηλαδή αυτή που με έβαλε πιο έντονα σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό τον προβληματισμό ώσπου κάποια στιγμή το έκανε μια πολύ καλή μου φίλη και, επειδή το έζησα μαζί της, αποφάσισα πως πρέπει να το κάνω. Αυτό ήταν πριν το Survivor».
«Πολλές κοπέλες μού έστειλαν μηνύματα ότι έχουν πρόβλημα ακόμα και με την οικογένεια τους και με ευχαριστούσαν που το δημοσιοποίησα. Κάτι τέτοιο να θεωρείται στις μέρες μας ταμπού… Ένιωσα πως αν μπορώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να σταματήσει να θεωρείται ταμπού, ήθελα να το κάνω» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2.
Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου
- Politico: Οι πρώτοι κλιματικοί πρόσφυγες στην Ευρώπη και η κατάσταση στα ελληνικά χωριά μετά τον Daniel
- Ο Ολυμπιακός στη 100η θέση παγκοσμίως, κορυφαία η Ρεάλ Μαδρίτης
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση αδυνατεί να ανακάμψει δημοσκοπικά – Πλειοψηφικό το αίτημα για πολιτική αλλαγή
- Φωτιά στην Άρτα: Ενεργοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
- Αθήνα: Πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης με τραυματισμούς