Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πιο δύσκολη στιγμή στη «Γη της Ελιάς» ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στην «Γη της Ελιάς».

«Εγώ ετοιμαζόμουν για να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, αλλά με πηρέ τηλέφωνο ο αν Γεωργίου και μου είπε «έχουμε έναν ρόλο για σένα. Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα για την «Γη της Ελιάς», ήταν με την Αφροδίτη Λιάντου κι από τότε γίναμε «αυτοκόλλητες». Η πιο δύσκολη στιγμή στη «Γη της Ελιάς» ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού»

propoli

Για την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό «σύζυγό» της, και τους άλλους συντελεστές της σειράς αποκάλυψε πως, «Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν έπαθε ένα σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή. Η συμβουλή που κρατάω από τον Νίκο Γαλανό είναι “να μην ντρέπεσαι, υπήρξαμε κι εμείς στην ηλικίας σας”».

Για τις εξελίξεις στην σειρά: «Ο Μάνος θα συνεχίσει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και θα το μάθει η Μαρίνα, δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται την αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τη μάθει ή όχι. Νομίζω ότι η Αγγελική για την τρίτη σεζόν δεν θα αποκτήσει αδελφάκι».

Για τον σύντροφό της, η Αντιγόνη Νεοφύτου ανέφερε: «ο σύντροφός μου δεν με ζηλεύει γενικά, εγώ ζηλεύω εκεί που πρέπει. Την επόμενη σεζόν θα είμαι στη «Γη της Ελιάς».

Loading