Το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ θα οδηγηθεί στα δικαστήρια
Ο Πιτ μήνυσε την Τζολί για την πώληση του μεριδίου της σε γαλλικό οινοποιείο που είχε αγοράσει όταν ήταν μαζί. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνήσει με την Αντζελίνα να μην πουλήσει κανείς καμία από τις μετοχές του.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί καταχράστηκε τα δικαιώματά της αρνούμενη να συναινέσει με τον Μπαντ Πιτ για την πώληση του ποσοστού της. Πούλησε το μερίδιό της γνωρίζοντας ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας επιθυμεί να ελέγξει ολόκληρη την επιχείρηση την οποία με τόσο κόπο και αγάπη έστησε ο Μπραντ Πιτ».
Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του προχώρησε στην αγοραπωλησία χωρίς να τον ενημερώσει ως όφειλε καθώς του ανήκει κατά 50%. Ο 58χρονος Πιτ κατάφερε να κάνει το Miraval ίσως το πιο γνωστό ροζέ κρασί στον κόσμο.
Το 2013, σύμφωνα με τα δικαστικά η Αντζελίνα Τζολί σταμάτησε να συνεισφέρει οικονομικά για τις ανακαινίσεις του κτήματος καθώς όπως είπε « το αλκοόλ είναι αντίθετο με τις πεποιθήσεις της».
Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: “Τις σατιρικές εκπομπές τις «εκτέλεσαν» όλες – Δεν πιστεύω ότι ήξεραν κάτι οι Ράδιο Αρβύλα”
- Μακέδος (ΤΜΕΔΕ): Χρειάζονται ανθεκτικές υποδομές για βιώσιμη ανάπτυξη
- Atanasov: Η Coca-Cola εγκαινιάζει κέντρο R&D στην Αθήνα
- Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια
- Φάμελλος: Απαραίτητη η σύμπλευση των προοδευτικών δυνάμεων
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 11 και 12 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης
![]()
