Το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ θα οδηγηθεί στα δικαστήρια
Ο Πιτ μήνυσε την Τζολί για την πώληση του μεριδίου της σε γαλλικό οινοποιείο που είχε αγοράσει όταν ήταν μαζί. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνήσει με την Αντζελίνα να μην πουλήσει κανείς καμία από τις μετοχές του.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί καταχράστηκε τα δικαιώματά της αρνούμενη να συναινέσει με τον Μπαντ Πιτ για την πώληση του ποσοστού της. Πούλησε το μερίδιό της γνωρίζοντας ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας επιθυμεί να ελέγξει ολόκληρη την επιχείρηση την οποία με τόσο κόπο και αγάπη έστησε ο Μπραντ Πιτ».
Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγος του προχώρησε στην αγοραπωλησία χωρίς να τον ενημερώσει ως όφειλε καθώς του ανήκει κατά 50%. Ο 58χρονος Πιτ κατάφερε να κάνει το Miraval ίσως το πιο γνωστό ροζέ κρασί στον κόσμο.
Το 2013, σύμφωνα με τα δικαστικά η Αντζελίνα Τζολί σταμάτησε να συνεισφέρει οικονομικά για τις ανακαινίσεις του κτήματος καθώς όπως είπε « το αλκοόλ είναι αντίθετο με τις πεποιθήσεις της».
Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: “Τις σατιρικές εκπομπές τις «εκτέλεσαν» όλες – Δεν πιστεύω ότι ήξεραν κάτι οι Ράδιο Αρβύλα”
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
- Επίθεση Χούθι σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο στην Ερυθρά Θάλασσα: Πυρκαγιά και αναστάτωση
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν;
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts των ζωδίων σήμερα για μια επιτυχημένη ημέρα
- Εκρήξεις στο Ιράν: Νέες επιθέσεις από τις ΗΠΑ προκαλούν ανησυχία
![]()
