Απόψε στις 22:10, το δέκατο τέταρτο επεισόδιο της σειράς εποχής του MEGA, Οι Αθώοι, φέρνει στο προσκήνιο την ομολογία του πραγματικού φονιά του Αράθυμου, δύο χρόνια μετά την άδικη καταδίκη του Γιάννου.
Οι ήρωες της σειράς βιώνουν τις συνέπειες των ενοχών τους, αναγκάζοντας τους να αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα. Πώς μπορεί κανείς να προχωρήσει, γνωρίζοντας ότι ένας αθώος πληρώνει για τα εγκλήματα άλλων;
Στο επεισόδιο 14, που διαδραματίζεται το 1920 στην Κέρκυρα, ο Πέτρος και η Μαργαρίτα, αντρόγυνο πια, βρίσκονται σε μια σχέση γεμάτη ένταση και ενοχές. Ο Πέτρος, προσπαθώντας να ξεφύγει από τα βάρη του παρελθόντος, καταφεύγει στο ποτό και γίνεται βίαιος.
Η Μαργαρίτα, στοιχειωμένη από το παρελθόν, αναζητά απαντήσεις για τον φόνο του άντρα της και την καταδίκη του Γιάννου. Όταν ο Πέτρος της αποκαλύπτει την αλήθεια, η Μαργαρίτα βρίσκει παρηγοριά στη Στεφανία, καθώς οι δύο γυναίκες μοιράζονται την ίδια σκληρή μοίρα.
Στην σειρά συμμετέχουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Κώστας Νικούλι, Γιάννης Νιάρρος και άλλοι. Το σενάριο υπογράφει η Ελένη Ζιώγα, με σκηνοθεσία από τους Νίκο και Άγγελο Κουτελιδάκη.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
