Αποστολία Ζώη: «Με πλήγωσε που σταμάτησα, αλλά αν δεν το έκανα, θα πέθαινα στην ψάθα»

Σήμερα, η Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “I Love Σου Κου,” όπου συνομίλησε με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στο χώρο της μουσικής, τον αθλητισμό, καθώς και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με τους γονείς της.

propoli

«Ξεκίνησα την καριέρα μου από το θέατρο. Δεν μετάνιωσα που μεταπήδησα στο τραγούδι. Ήμουν πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αλλά σταμάτησα λόγω ενός τραυματισμού. Με πλήγωσε που σταμάτησα. Αν δεν σταματούσα, θα πέθαινα στην ψάθα. Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Για την αποχή της από το τραγούδι, η Αποστολία Ζώη είπε: «Διέκοψα το τραγούδι γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα για να πας μπροστά. Έμεινα τότε τέσσερα χρόνια εκτός χώρου. Όταν έφυγα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσω. Επέστρεψα στο τραγούδι γιατί η μαμά μου τότε ήταν άρρωστη και ήθελε να με δει ξανά να τραγουδάω».

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, η Αποστολία Ζώη είπε: «Η απώλεια της μητέρας μου με συντάραξε. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο. Ήταν ένα μούδιασμα, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε στο Τορόντο με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Loading