Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει: «Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ»

Βάλαμε τόσο υλικό, που είχε γίνει στόκος στο δέρμα μου. Τρίβαμε το σώμα μου στη μπανιέρα με το σφουγγάρι της κουζίνας”, περιγράφει η Αποστολία Ζώη.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Αντώνη Λαγουδάκη μίλησε η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή την επανακυκλοφορία του κομματιού της με τίτλο «Μου έλειψες», αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες που είχε την τύχη να τραγουδήσει, όπως το «Δε βάζω εγώ μυαλό» αλλά και το «Lipstick» σε συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

propoli

«Έχω πάει στο γραφείο του τότε διευθυντή μου, του Μίλτου Καρατζά, και ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Γιάννη Λιόντο του αφήνουν ένα CD με τραγούδια γενικά για την εταιρεία. Τα βάζει ο Μίλτος να τα ακούσουμε», περιγράφει η Αποστολία Ζώη.

«Με το που ακούμε το «Μου έλειψες», τους φωνάξαμε μέσα και τους είπαμε ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μπει στον επόμενό μου δίσκο. Ειδικά για το «Μου λείπεις» τα παιδιά είχαν στο μυαλό τους τον Σταμάτη Γονίδη. Νομίζω ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.

Τι θυμάται από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο «Lipstick»;

«Ο Γιάννης είναι φίλος μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ειδικά τότε κάναμε πάρα πολλή παρέα. Το τραγούδι προέκυψε περισσότερο από τη φιλία μας. Το θέμα είναι ότι εγώ περίμενα ότι θα κάνει επιτυχία τριών μηνών και με ακολουθεί 18-19 χρόνια», παραδέχεται η Αποστολία Ζώη.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης; Επειδή του έκλεισαν το μικρόφωνο;»

Loading