Αθηνά Οικονομάκου: «Απορώ πώς άντεξα, τους έλεγα ότι θα πεθάνω και γελούσαν»

«Είναι εφιάλτης, ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε αρχικά για τη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό», στο θέατρο Παλλάς.

propoli

«Μπήκα δυναμικά και με ωραία διάθεση. Υποδύομαι μια λαντζέρισσα, ένα ευαίσθητο πλάσμα, ρομαντική ψυχή. Την βλέπουμε να ερωτεύεται, αλλά για να ζήσει χρησιμοποιεί άλλους τρόπους. Είναι ένα σύγχρονο έργο με πολλά μηνύματα», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε στη συνέχεια: «Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα.

Είναι εφιάλτης. Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω ‘δεν την παλεύω άλλο’. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω».

Για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Ισορροπήσαμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Φίλιππο. Βλέπω όλο και πιο ξεκάθαρα πόσο διαφορετικοί είμαστε και είμαστε καλά με αυτό. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, στηριζόμαστε, υποχωρούμε. Είναι η διάθεση και όταν αυτή είναι μεγάλη, πάει καλά. Το παλεύουμε και οι δύο πολλοί. Οι κρίσεις μάς ένωσαν και μας έδεσαν ακόμη περισσότερο. Δεν είμαι μαμά σούπερ ήρωας, ούτε σούπερ μαμά. Αποδέχομαι τα λάθη μου και τα ευάλωτα σημεία μου και τα στηρίζω κιόλας και μ’ αρέσει που είμαι έτσι».

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου για το Ίνσταγκραμ: «Κάποια πολύ μεγάλα ονόματα μπορεί και να παίρνουν μεγάλα ποσά»

Loading