Η Αθηνά Ωνάση, εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, ήταν καλεσμένη στο γάμο του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μόντε Κάρλο.
Πρόκειται για μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της Αθήνας Ωνάση και είναι αλήθεια ότι λίγοι ήταν εκείνοι που την πρόσεξαν ανάμεσα στους 700 και πλέον προσκεκλημένους, στο κοσμικό γεγονός της χρονιάς.
Η 36χρονη εγγονή και μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση τα τελευταία χρόνια δεν συνηθίζει να κάνει εμφανίσεις σε events μετά από τον χωρισμό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος παντρεύτηκε ξανά και έκανε νέα οικογένεια.
Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Ελληνοαμερικανίδα Γιάννα Νταρίλη, η οποία ηταν καλεσμένη στο γάμο των Ζειν μαζί με τον σύζυγό της.
Δείτε επίσης: Ρωσία: Εορτασμοί 7 ημερών για τον αυτοκρατορικό γάμο
- Κολομβία: 19 αντάρτες σκοτώθηκαν σε στρατιωτικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς
- COP30: Ο Τραμπ είναι προσωρινός, δηλώνει ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας από την Μπελέμ
- Μεγάλη Βρετανία: Ενίσχυση νόμων για την προστασία δημόσιων υπηρεσιών από κυβερνοεπιθέσεις
- Η Γαλλία καταγγέλλει τις στρατιωτικές ενέργειες των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Παναμάς: Κατάσχεση 12 τόνων κοκαΐνης σε επιχείρηση με προορισμό τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
