Άβα Γαλανοπούλου: «Καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι και είπε ότι δεν του άρεσε το σήριαλ που έπαιζα»

“Τον σκουντάγανε οι υπόλοιποι, τους έλεγα: παιδιά, αφήστε τον άνθρωπο. Ειλικρινά δεν με πειράζει”, παραδέχεται η αγαπημένη ηθοποιός.

Την Άβα Γαλανοπούλου εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε νυχτερινή της έξοδο το βράδυ της Τρίτης 31/10. Η δημοφιλής ηθοποιός, που για πολλά χρόνια απέχει από την τηλεόραση, ρωτήθηκε για την κριτική που δέχεται στη δουλειά, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα ευτράπελο περιστατικό σε φιλικό τραπέζι.

propoli

«Θα πω την άποψή μου σε έναν συνάδελφο αλλά δεν θα τον κατακρεουργήσω. Δεν θα κάνω αυστηρή κριτική, δεν πληρώνομαι άλλωστε για αυτό. Οπωσδήποτε όμως την καλή μου κουβέντα θα την πω», δήλωσε αρχικά η Άβα Γαλανοπούλου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Ήμουν σε ένα τραπέζι, ο άνθρωπος που μου το είπε δεν είναι του χώρου… και λέει με πάρα πολλή ένταση ότι ένα σήριαλ που δεν μου αρέσει καθόλου είναι το συγκεκριμένο. Κόντεψε να μου φύγει το φαγητό από το στόμα, το βρήκα τρομερά αστείο», περιγράφει στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός.

«Τον σκουντάγανε οι υπόλοιποι, τους έλεγα: παιδιά, αφήστε τον άνθρωπο. Ειλικρινά δεν με πειράζει. Ίσα-ίσα αν το είχε καταλάβει ότι είμαι εγώ, το βρίσκω ακόμη πιο ωραίο το ότι είπε ελεύθερα αυτό που σκεφτότανε. Γιατί; Δικαίωμά του δεν είναι; Ντε και καλά ό,τι κάνουμε αρέσει στους πάντες; Δεν νομίζω», καταλήγει στην ιστορία της η Άβα Γαλανοπούλου.

Στις ίδιες δηλώσεις η Άβα Γαλανοπούλου ρωτήθηκε επίσης για την ακραίες αντιδράσεις θαυμασμού αλλά και την έλλειψη της κωμωδίας από την ελληνική τηλεόραση.

«Ε τώρα ακραίες αντιδράσεις στο Ελλαδιστάν; Δεν είμαστε και στο Hollywood. Με στενοχωρεί που δεν υπάρχουν πολλές κωμωδίες στην τηλεόραση, θα ήθελα να δω μία ωραία κωμωδία να με ξεκουράσει», απάντησε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει; Ψώρα;»

Loading