Μπέσσυ Αργυράκη: «Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι ήρεμη δύναμη» (vid)

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» σχολιάζοντας τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision

Σαν σήμερα πριν από 45 χρόνια έγινε η παρουσίαση του τραγουδιού «Μάθημα Σολφέζ» στον διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας την πέμπτη θέση.

propoli

«Όταν ακούω το νούμερο 45 νιώθω ότι δεν με αφορά. Τρομάζω δηλαδή, μου φέρνει μία φοβία! Ήταν μεγάλη επιτυχία το ότι βρέθηκα μαζί με άλλα τρία παιδιά στο σπίτι του Γιώργου Χατζηνάσιου. Ήταν τυχερή στιγμή για εμένα και την καριέρα μου. Είναι μεγάλη τονωτική ένεση για έναν καλλιτέχνη να λαμβάνει μέρος σε ένα φεστιβάλ και να τον θυμούνται μετά από τόσα χρόνια», δήλωσε.

Στη συνέχεια σχολίασε την σκηνική παρουσία τους στον διαγωνισμό μουσικής, δίνοντας τα εύσημα στην Μαριάννα Τόλη για το outfit που φορούσαν επί σκηνής.

Η Μπέσσυ Αργυράκη περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από το θρυλικό σκηνικό με τη λιμουζίνα του Νίκου Μαστοράκη: «Ξέρετε γιατί πήγαμε με λιμουζίνα; Ξεκίνησε από το αεροδρόμιο, πήγαμε εκεί και δεν μας περίμενε κανείς. Συμπτωματικά στην ίδια πτήση ήταν ο Ματοράκης, τον περίμενε η λιμουζίνα και μπήκαμε. Μετά μας ρώτησε εάν θέλει να μας πάει εκεί που θα τραγουδήσουμε με τη λιμουζίνα… Το ζήσαμε κι αυτό!», είπε.

«Η Αμάντα είναι μία ήρεμη δύναμη»

Η Μπέσσυ Αργυράκη σχολίασε τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, αποκαλώντας την Αμάντα Γεωργιάδη «ήρεμη δύναμη».

«Η Αμάντα είναι μία ήρεμη δύναμη. Εκεί που θα πει το τραγούδι το άκρως ερωτικό και το ήρεμο, ξαφνικά θα δείτε μία έκρηξη που θα βγει μέσα από τη δυναμική της παρουσία και θα πάει πολύ καλά. Ο Φωκάς Ευαγγελινός απ’ ότι βλέπω κάνει τα θαύματά του πάλι! Η Αμάντα βγάζει από μέσα της πολλή δύναμη», είπε.

Ακόμα, σχολίασε και την προκλητική ερώτηση που δέχτηκε η Αμάντα, με την ίδια να βρίσκεται σε ιδιαίτερα άβολη θέση. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος την ρώτησε γιατί η Ελλάδα επιλέγει τα τελευταία χρόνια να στέλνει στον μουσικό διαγωνισμό Ελληνίδες ομογενείς του εξωτερικού.

«Είναι φεστιβάλ τραγουδιού, δεν είναι φεστιβάλ χωρών, από που είναι ο καθένας. Είναι μία όμορφη κοπέλα, με μία πολύ ωραία φωνή, με προσόντα, που έχει τις προδιαγραφές να πάει στην Eurovision. Έχει πολλά στοιχεία που θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε ένα διεθνές φεστιβάλ. Είναι απλά τα πράγματα, απλά οι δημοσιογράφοι θέλανε να εστιάσουν κάπου», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Το κεφάλαιο τραγούδι έχει κλείσει για τον Πασχάλη Τερζή» (vid)

Loading