Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor: «Ο Σπύρος Μαρτίκας τρώει… μανιτιάρια, έχει παραισθήσεις»

“Έκανε τα πάντα για να αποδομήσει τον Ηλία Γκότση και τώρα που έφυγε τον εκθειάζει;“, σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μετά την υποψηφιότητα των Μαρτίκα και Μπάρτζη στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο αλλά και των διαχωρισμό ανδρών-γυναικών στα αγωνίσματα, οι στρατηγικές φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

propoli

«Έχω θυμό με τον Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας τρώει… μανιτάρια, δεν εξηγείται. Τρώει μανιτάρια, ζαλίζεται και έχει παραισθήσεις. Ξαφνικά λέει τον Ηλία Γκότση «καταπληκτικό παίκτη», ενώ τον είχε τρελάνει», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έκανε τα πάντα για να τον αποδομήσει, έφυγε από το παιχνίδι και τώρα που έφυγε τον εκθειάζει; Έχει δίκιο ο Τάκης (Καραγκούνιας) που του λέει ότι φάσκει και αντιφάσκει. Δεν έχει υλικό για τους λόγους του», προσθέτει.

«Πρέπει να πιαστεί από κάτι καινούργιο, γιατί δεν… τσουλάει. Κατ’ αρχάς δεν… μαγειρεύει πια ο ίδιος. Φαντάσου! Τα μαγειρέματα που έκανε με τα κουκλάκια και μαγείρευε τις ψήφους… του πήραν τη δουλίτσα τα κορίτσια, το πήραν πάνω τους», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε επίσης: Η Νατάσα Θεοδωρίδου καλεί on camera τον Δημήτρη Μπέτα να μιλήσει: «Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι»

Loading