Το Big Brother επέστρεψε ανανεωμένο στις οθόνες μας και για τους επόμενους μήνες θα παρακολουθούμε την ζωή των 14 παικτών που μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού το βράδυ της Κυριακής.
Το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021, με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα σε ρόλο παρουσιαστών, την Αφροδίτη Γραμμέλη στο σχολιασμό και πολλές αλλαγές τόσο στο πλατό, στο σπίτι που φιλοξενεί τους παίκτες, αλλά και στις αποστολές.
Στο σπίτι του ΣΚΑΪ, όμως, μπήκε κάπως… χαλαρά η τηλεθέαση στην prime time, καθώς το reality εγκλεισμού δεν τρέλανε τα μηχανάκια της Nielsen.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zappit, η τηλεθέαση του Big Brother κινήθηκε στο δυναμικό κοινό στο 23,3%, ενώ στο σύνολο κοινού δεν ξεπέρασε το 21,7%. Το υψηλότερο τέταρτο για το πρόγραμμα δεν ξεπέρασε το 29,7%.
Σημειώνεται πως η αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα του reality είχε σημειώσει τηλεθέαση 29,8% στο δυναμικό κοινό και 27,8% στο γενικό.
Από την πρεμιέρα δεν έλειπε ούτε η περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία μπήκε στο πλατό λέγοντας μια μαντινάδα και αφού έστειλε μήνυμα στους νέους παίκτες του Big Brother τους συμβούλευσε να είναι ο εαυτός τους μέσα στο σπίτι.
Δείτε επίσης: Σεπτέμβριο, ξανά στο Λονδίνο η Frieze Sculpture
- Με το δεξί ο Ολυμπιακός στο Βαλκανικό Κύπελλο γυναικών
- Ισχυρότερες δικλίδες ασφαλείας προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για μελλοντική Διεύρυνση της ΕΕ
- Ολίσε σε τροχιά κορυφής: έχει προσφέρει 22 γκολ σε 29 ματς και απειλεί τη θέση του Ντεμπελέ
- Η «Κάρτα που Ανθίζει» του ΟΑΚΑ στέλνει μήνυμα για τον άνθρωπο και την κοινωνία
- Πυρά της ΕΛΑΣ για τη δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης: Εξάντλησαν την εφεδρεία πριν τη χρειαστούν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
