Η Τζέιντα Πίνκετ και η αλωπεκία, από την οποία πάσχει είναι ένα από τα θέματα της επικαιρότητας, μετά το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον κωμικό, Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ
Ο παρουσιαστής της HBO, Μπιλ Μάχερ παρέθεσε το δικό του σχόλιο στον άερα της εκπομπής του «Real Time With Bill Maher».
Ο Μάχερ «καταδίκασε» επίσης, τη συμπεριφορά του Σμιθ, κάνοντας λόγο για «τοξική αρρενωπότητα», με τους καλεσμένους του να συμφωνούν μαζί του.
«Αν είσαι τόσο τυχερή στη ζωή σου που αυτό είναι το ιατρικό σου πρόβλημα, απλώς πες “δόξα τω Θεώ”. «Δεν είναι απειλητικό για τη ζωή. Το έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι – το 80 τοις εκατό των ανδρών και το 50 τοις εκατό των γυναικών – είναι ένα μέρος της γήρανσης», είπε στους καλεσμένους του, τη δικηγόρο Λόρα Κόουτς και τον επιχειρηματία, Άντριου Γιανγκ.
«Η γήρανση είναι, πιστέψτε με, το ξέρω, είναι η υποχώρηση της σάρκας. Συμβαίνει σε όλους μας», είπε στη συνέχεια ο 66χρονος και πρόσθεσε:
«Απλά φόρα μια γαμ… περούκα όπως τόσοι άλλοι στα Όσκαρ, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ».
Για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, ο Μάχερ υποστήριξε, ότι ο ηθοποιός έφερε στην επιφάνεια «άσχημες πτυχές της κοινωνίας», όπως «τοξική αρρενωπότητα και η φιλελεύθερη υποκρισία», ενώ ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί συνδέουν τα Βραβεία Όσκαρ με τους Δημοκρατικούς.
Οι προσκεκλημένοι του συμφώνησαν και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά του, που οι παρευρισκόμενοι στην τελετή απονομής τον χειροκρότησαν όταν έλαβε το βραβείο, παρά τη συμπεριφορά του στον Κρις Ροκ.
Δείτε επίσης: Όσκαρ 2022: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε επί σκηνής τον Κρις Ροκ – «Μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου» (vid)
- Αφροδίτη Νέστορα: «Στοχοποιήθηκα επειδή πολιτεύτηκα με τη ΝΔ»
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Άδειες σε εταιρείες κρυπτοστοιχείων για παροχή υπηρεσιών
- Επιθέσεις Χούθι σε σαουδαραβικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα – Συνεχείς επιθέσεις ΗΠΑ κατά Ιράν
- Καιρός Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια όλη την ημέρα και αραιές νεφώσεις το βράδυ
- Συγκίνηση και μνήμη στην 8η επέτειο της τραγωδίας στο Μάτι
![]()
