«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό…»
γκυος στο τρίτο της παιδί είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και όπως φαίνεται η χαρά της είναι μεγάλη. Η pop star έκανε την ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΗ 40χρονη τραγουδίστρια μάλιστα τόνισε πως έχασε βάρος και όταν αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με το στομάχι της, ο σύντροφός της, της είπε ότι είναι έγκυος και έτσι πήρε ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο κι έκανε και βγήκε θετικό.
«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό… Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα “Τι έγινε με το στομάχι μου;;;” Ο σύζυγός μου είπε “Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!” Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό» έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρας.
Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για εκείνη και τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και έξι χρόνια. Η Μπρίτνεϊ έχει δύο γιους, τον 16χρονο Σιν Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς με τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φέντερλαϊν.
Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεκινά ενώπιον του ΜΟΔ σήμερα ο πρώτος μάρτυρας
- Ισχυρότερο πλαίσιο Ελλάδας – ΗΠΑ στη συνάντηση Χατζηδάκη με την Άλισον Χούκερ
- Στα 7,4 δισ. ευρώ οι καλοκαιρινές δαπάνες των Big-5 συλλόγων
- Ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βανκούβερ με το «The Debut» του Τζέσι Άιζενμπεργκ
- Στέγαση Ενόπλων Δυνάμεων: Ο Νίκος Δένδιας στο Διδυμότειχο για τα νέα στρατιωτικά οικήματα
- Δένδιας: Νέες στρατιωτικές κατοικίες στον Έβρο με αύξηση 40% στη στέγαση
![]()
