Χάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα προσωπικά του.

propoli

«Δύο χρόνια έλειψα από την τηλεόραση και επέστρεψα μετά από πολλή σκέψη γιατί έχω μπει σε τελείως διαφορετική ρότα. Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη, όμως, ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του.  Αντιμετωπίζομαι από τους συναδέλφους και τον κόσμο με απόλυτο σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική. Είναι και παγίδα η αναγνωρισιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου. Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς. Και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή “μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα”.

Είμαι απαιτητικός και αυστηρός όταν πρέπει για να προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα. Την ηλικία μου είναι πολύ εύκολο να την ανακαλύψεις. Δεν με τρομάζει η πάροδος του χρόνου, έχω αποδεχθεί ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά».

Κλείνοντας, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Οι στόχοι μου και τα όνειρα μου είναι να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι της καρδίας μου και αυτό θα γίνει».

Δείτε επίσης: Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Κρίση στη σχέση τους;

Loading