O ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και στα επόμενα σχέδιά του
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως είναι έτοιμος για ένα νέο έρωτα, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του.
Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ο ηθοποιός, δεν ξέρει ακόμα αν ήταν σωστό που ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του μετά από 9 χρόνια σχέσης, όμως άφησε υπονοούμενα πως ίσως ένας νέος έρωτας του «χτύπησε την πόρτα».
«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα ότι χώρισα μετά από εννέα χρόνια, γιατί εγώ ακόμα αγαπώ αυτό το άτομο κι η ίδια αγάπη υπάρχει και από την άλλη πλευρά, απλά έχει τελειώσει η ερωτική μας σχέση. Η σχέση μας ήταν γνήσια, με πολλή αγάπη» ανέφερε ο ηθοποιός.
Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δεχτεί ξανά έναν έρωτα στην ζωή του. «Η καθημερινότητά σου αλλάζει, γυρίζεις από την άλλη το κεφάλι σου για να δεις αν είναι εκεί το γνώριμο χαμόγελο. Ήταν μία σχέση με πολλά χαμόγελα. Είμαι έτοιμος για ένα νέο έρωτα. Μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Δείτε επίσης: Καίτη Γαρμπή: Δεν συγκρίνεται το μέγεθος Βίσση-Βανδή με αυτό της Κοκκίνου (vid)
- Κύπελλο ανδρών (Α΄ Φάση): Θριάμβος για τα φαβορί
- Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι υποψήφιος για το Βραβείο Ειρήνης της FIFA
- Επιπλέον 15 εκατομμύρια ευρώ στη φαρμακευτική δαπάνη για τη μείωση του clawback
- Εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι
- Η αύξηση των δημοσιονομικών δαπανών στην Ευρώπη οδηγεί σε νέο επικίνδυνο σπιράλ χρέους;
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
