Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δέχθηκα αμφισβήτηση και άρνηση από το κανάλια»

“Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά”

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος δημιουργός αναφέρθηκε στην αμφισφήτηση που αισθάνθηκε από την ιδιωτική τηλεόραση στην αρχή της καριέρας του αλλά και τις ακρότητες των σεναρίων του.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τα κανάλια στην αρχή φυσικά είχα και αμφισβήτηση και άρνηση και «εσύ από που και ως που θα κάνεις δική σου δουλειά». Δεν με επηρέασαν όμως. Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρονών και κάνεις αυτό που αγαπάς, νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο και θες να τον κατακτήσεις. Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά».

«Σήμερα λόγω και ηλικίας σε κάποια πράγματα νομίζω, όπως σε όλους μέσα μας, ένα κομμάτι έχει ωριμάσει και ένα κομμάτι έχει ηρεμήσει. Ένα κομμάτι μας έχει, όχι κατασταλάξει, συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και είσαι πιο ήσυχος με αυτό. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν στους Φρουρούς της Αχαϊας αν και οι Απαράδεκτοι προβλήθηκαν πρώτοι! Σαν γυρίσματα δηλαδή έκανα ήδη έναν χρόνο στους Φρουρούς της Αχαϊας απλά ζήτησαν στους Απαράσεκτους έναν πιτσιρικά από το διπλανό πλατό».

Μέσα από όλες αυτές τις σεναριακές ακρότητες, αυτό που δεν καταλάβαινα τότε, ήταν πως ναι μεν λειτουργούσαν σαν ένα όχημα προκειμένου να πω κάποια πράγματα. Πάντα από πίσω υπήρχαν και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να μέναμε στο κομμάτι της μάνας και της κόρης ή στη «διαμάχη» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιδί. Όμως δεν καταλάβαινα την ακρότητα τόσο πολύ όταν την έφτιαχνα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι υπέρχε κάποιες στιγμές μια νεανική αφέλεια» συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αιφνιδίασε τη Ράνια Τζίμα: «Λαμβάνετε μέρος κι εσείς στο Maestro» (vid)

Loading