«Δεν έχουμε κανέναν λόγο να γινόμαστε σάκοι του μποξ» δήλωσε ενοχλημένη η Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη δέχθηκε αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της στο J2US.

Δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι και την Ελένη Βουλγαράκη έκανε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε, με αφορμή το φιλί που έδωσε στον Σαρμπέλ σε προηγούμενη εμφάνισή τους στη σκηνή του J2US, και έδωσε τη δική της απάντηση.

propoli

«Κανείς σε αυτή τη χώρα δεν ακούει τον στίχο; Όλοι θεώρησαν ότι έγινε προς χάρην εντυπωσιασμού; Δεν έχουμε κανέναν λόγο να γινόμαστε σάκοι του μποξ για οποιαδήποτε κόμπλεξ. Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του βρίσκει και βαράει όποιον είναι στα φώτα», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν με απασχολεί, δεν το ακούω καν. Κατάλαβες τι λέω;», τονίζει η ηθοποιός.

Στο ίδιο απόσπασμα η Λίτσα Γιαγκούση παραδέχεται πως τη στεναχώρησε η παρ’ ολίγον αποχώρησή της από το J2US, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολιάζει:

«Την προηγούμενη βδομάδα ο κύριος Φασουλής ήταν λίγο πιο αυστηρός. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θεωρώ ότι η κυρία Γαρμπή είναι αυτή που το ψάχνει παραπάνω με τις νότες. Ο κύριος Φασουλής θέλει περισσότερο την αύρα μας».

Τέλος, η κυρία Στέλλα Σολωμίδου εκφράζει την αγάπη της για τον Νίκο Μουτσινά και εκπλήσσεται από την αποχώρησή του από την τηλεόραση, την οποία έχει ανακοινώσει ο ίδιος, ενώ και ο Φοίβος Παπαδάκης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Έρχεται το «πασχαλινό καλάθι» και το «καλάθι του νονού» – Τι θα περιλαμβάνουν

Loading