Δέσποινα Μοίρου για τους παίκτες ριάλιτι που ασχολούνται με την υποκριτική: «Να πάνε να κρεμιούνται στα δέντρα»

«Να μην σωθεί να παίξει ο ριάλιτι παίκτης σε σειρά», ανέφερε σχετικά η Δέσποινα Μοίρου.

Η γνωστή ηθοποιός, Δέσποινα Μοίρου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου το πρωί της Παρασκευής (20/10).

propoli

«Εμείς σπουδάσαμε, δουλέψαμε. Δεν κατάλαβα! Όχι! Να πάει σε σχολή, να την τελειώσει και μετά να πάει στο ριάλιτι. Να μην σωθεί να παίξει ο ριάλιτι παίκτης σε σειρά. Να πάει σπιτάκι του ο ριάλιτι παίκτης και να πάει να κρεμιέται από τα δέντρα. Γιατί αυτοί, όλοι οι παίκτες ριάλιτι, οι μαϊντανοί και οι ντοματοσαλάτες, όπως ήρθαν… Θα παίξουν μια σεζόν, θα παίξουν δύο, σταρ δεν γίνεσαι. Όταν φεύγεις… Πχ έφυγε η Χρονοπούλου, αρχόντισσα, μεγάλη, κυρία ηθοποιός. Με αυτόν τον τίτλο. Η Ειρήνη Παππά το ίδιο. Ο ριάλιτι παίκτης όταν θα πεθάνει τι θα γραφτεί στον τοίχο του; Ήταν ένας φοβερός ριάλιτι παίκτης;» αναρωτήθηκε η Δέσποινα Μοίρου.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. «Έχω ένα θέμα με τον θυρεοειδή μου. Υπήρχε ένας -ευτυχώς Θεέ μου- ένας καλοήθης όζος. Κάναμε παρακκεντήσεις. Έχω πάρα πολύ καλούς γιατρούς. Ξεκίνησε από χασιμότο, μια ύπουλη μορφή και σου κάνει σκαμπαναβέσματα, το οποίο κλείνω δέκα χρόνια που το έχω. Έπαθα σοκ, αλλά μετά είπα ότι είναι ένα τεστ πίστεως. Αντέχεις; Λες ότι έχεις πίστη. Για να τη δούμε τώρα. Το μπαλάκι έπεσε σε εμένα. Επειδή είναι από καπνό, το συνεχίζεις; Το κρατάς; Θυμάμαι ότι έφευγα από τον Άγιο Σάββα με γεμάτο πακέτο. Σταμάτησα γιατί κάθε μέρα έλεγα ακόμη ένα και το κόβω. Πέταξα το πακέτο στον κάδο. Μόνο εγώ το ήξερα και η δίδυμη αδερφή μου. Οι γονείς μου τώρα θα το ακούσουν. Δεν είμαι πολύ υγιής» ανέφερε η Δέσποινα Μοίρου.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Fipster: «Τον ψήφισαν ως άχρηστο για να φύγει από το Fame Story»

Loading