To διάσημο μοντέλο μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για την περιπέτεια της υγεία της
Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες», είπε ο γιατρός της.
«Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6».
«Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», είπε στη συνέχεια.
Δείτε επίσης: Γ. Ψάλτου για Φιλιππίδη: Με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου – Ήταν κυριαρχικός δεν τολμούσες να πεις οτιδήποτε (vid)
- Σημαντική ανατροπή στην αγορά των crypto λόγω Στενών του Ορμούζ
- Επενδύσεις στον τουρισμό: Πώς οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλάζουν το τοπίο
- Σουδάν: Δραματική επίθεση με drone σε αγορά σκοτώνει τουλάχιστον 11
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

