Δημήτρης Σταρόβας: «Yπήρξαν φορές που έκανα εκπτώσεις στην τηλεόραση»

“Το “εκμεταλλεύομαι” όλα αυτά τα χρόνια αυτό το περσόνα – πασπαρτού που μπαίνει παντού” δηλώνει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του παρουσία και τις ευρύτερες επιλογές που έχει κάνει πέραν του χώρου της μουσικής.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με «βολεύει» και το «εκμεταλλεύομαι» όλα αυτά τα χρόνια αυτό το περσόνα – πασπαρτού που μπαίνει παντού. Αφού ξεκαθαρίσω πως εγώ μέσα μου νιώθω ότι το κύριο αντικείμενο μου είναι η μουσική. Αν μου πεις «πέτα όλα τα άλλα και κράτα ένα», αυτό θα κρατήσω».

«Κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει όμως τόσο με τον βιοπορισμό, δεν σου δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να πεις ότι τελείωσες με αυτό. Το «εκμεταλλεύομαι» λοιπόν και αυτό μου δίνει την ευκαιρία να βρεθώ και σε ένα σίριαλ και σε μια εκπομπή. Τα κάνω όμως όλα με αγάπη, με ευχαριστούν το ίδιο».

«Επειδή σε αυτή την εποχή που ζούμε πολύ εύκολα μαζικά όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, κάνεις κάτι και γίνεται ότι γίνεται, υπήρξαν και κάποιες φορές που έκανα εκπτώσεις σε εισαγωγικά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Σταρόβας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε επίσης: Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής βλέπει στο λαιμό της Βάσως το μενταγιόν της μητέρας του

Loading