Απίστευτο κράξιμο έριξε ένας ακόλουθως της γνωστής Κύπριας τραγουδίστριας, Ελευθερίας Ελευθερίου, σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα ένας ακόλουθως της την έκραξε γράφοντας: «Άσε ρε Κύπρια στην Κύπρο τσαρούχια και τσόκαρα φόραγες. Σε βάλαν στο Survivor… και μας ζάλισες με τον σάπιο κολ@. Τόσο ξεφτίλο. Η Ελλάδα μια μισό μέτρο…».
Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπορούσε να μην απαντήσει στο εμετικό σχόλιο του ακόλουθού της γράφοντας: «Στην Κύπρο φόραγα τσόκαρα και εξακολουθώ να φοράω γιατί μου αρέσουν και δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου και τον τόπο που μεγάλωσα. Καλή συνέχεια!».

Δείτε επίσης: Κόνι Μεταξά: H απάντηση της για τον Τάσο Ξιαρχό (vid)
- Σουδάν: Δραματική επίθεση με drone σε αγορά σκοτώνει τουλάχιστον 11
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
- Φορολογικές ελαφρύνσεις στην καθαρή ενέργεια προγραμματίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Γιορτάζουν σήμερα 7 Ιουνίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες και η σημασία της ημέρας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

