Ελεονώρα Μελέτη για Κουτσόπουλο και Φάρμα: «Υπάρχουν παρουσιαστές που είναι χωρίς δουλειά»

«Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που αναλαμβάνει την παρουσίαση της Φάρμας σχολίασαν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο “Mega Καλημέρα”. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την απορία της για το πώς επέλεξαν τον γνωστό σεφ, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν επαγγελματίες παρουσιαστές που είναι άνεργοι.

propoli

«Παιδιά, δεν ξέρω, δεν σας θυμώνει λίγο αυτό; Ο σεφ μπορεί να γίνει εξαιρετικός παρουσιαστής, δεν αμφιβάλλω. Περιμένω να το δω και μετά να κρίνω. Από την άλλη, με θυμώνει το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα πληθώρα, και κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες παρουσιαστές μπορεί να μην έχουν και δουλειά αυτή τη στιγμή… Και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός είπε από την πλευρά του: «Κι εγώ βλέπω στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έναν άνθρωπο επικοινωνιακό ο οποίος μπορεί να χειριστεί τα πράγματα στην τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι δύσκολα κάποιος τον σκέφτεται. Το παράλογο κατ’ εμέ είναι αυτό που λες κι εσύ, ότι από τη στιγμή που υπάρχουν επαγγελματίες παρουσιαστές ή επαγγελματίες άνθρωποι της τηλεόρασης, πώς δεν δίνεις την ευκαιρία σε αυτούς και την δίνεις σε έναν άλλο με άλλη δουλειά;».

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε επίσης: «Εμένα εκεί είναι η ένστασή μου. Όταν οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν προστατεύουν οι ίδιοι την τηλεόραση αλλά την έχουν ανοιχτή για τον οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάνει λίγο ντόρο σε ένα ριάλιτι, να είναι αρκετά επικοινωνιακός και ταλαντούχος όπως ο κ. Κουτσόπουλος. Μακάρι δηλαδή να αναδειχθεί ένα ταλέντο που τόσο καιρό η τηλεόραση το έχανε, αλλά εγώ δεν κατανοώ γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα άλλων παρουσιαστών οι οποίοι θα μπορούσαν να υπηρετήσουν αυτό το κόνσεπτ».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Βιώνω και έρωτα και αγάπη σε αυτή τη φάση της ζωής μου

Loading