Ο Αμερικανός εικαστικός Ντάνιελ Άρσαμ έβαλε τη δική του υπογραφή στο παλαιότερο ουίσκι στον κόσμο, δίνοντας στη συλλεκτική κυκλοφορία της The Balvenie ξεχωριστή αισθητική ταυτότητα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΗ σκωτσέζικη ετικέτα αποκάλυψε τη Συλλογή του 1931, με κορυφαίο ένα 88χρονο single malt scotch, το παλαιότερο ουίσκι που κυκλοφόρησε ποτέ τόσο το αποστακτήριο όσο και ο κόσμος, σύμφωνα με το food and wine.
Για μια τόσο μνημειώδη έκδοση, χρειαζόταν και μια αντίστοιχη παρουσίαση, γι’ αυτό και κλήθηκε να συμβάλει ο Daniel Arsham.
Ο καλλιτέχνης δημιούργησε σύμβολα, κλασικά και σύγχρονα, τα οποία αποτυπώνονται ως αντικείμενα που μοιάζουν να έχουν ανασκαφεί από ένα μακρινό μέλλον.
![]()
