Ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε με τη μητέρα του, Σάρα, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ο Θάνατος και η Κόρη, στο Θέατρο Αθηνών, το βράδυ της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου.
Ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, που στις 20 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του, απόλαυσε την παράσταση μαζί με τη μητέρα του και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός κατά την άφιξή του στο Θέατρο Αθηνών, κερδίζοντας τα βλέμματα με τις κομψές εμφανίσεις τους.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου και Αντώνης Μυριαγκός, τους οποίους συνεχάρη.
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Μανώλης Δούνιας και Αιμίλιος Χειλάκης.
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Αθηνά Μαξίμου-Σάρα Καραλή-Εμμανουήλ Καραλής–Αιμίλιος Χειλάκης-Χάρης Καραλής
Αντώνης Μυριαγκός-Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Εμμανουήλ Καραλής
Η Σάρα Καραλή έχει καταγωγή από την Ουγκάντα και ήρθε στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία μαζί με την αδελφή της. Έζησε στην Ηλεία και συνέχισε τις σπουδές της στον Πύργο, ενώ από νωρίς ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το άλμα εις μήκος.
Ο αθλητισμός ήταν αυτός που τη γνώρισε με τον μετέπειτα σύζυγό της, Χάρη Καραλή, ο οποίος ασχολούνταν με το δέκαθλο. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Εμμανουήλ και τη δίδυμη αδελφή του, Αγγελική.
![]()
