Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφει στο MEGA με τον Λάκη Λαζόπουλο και ξεκινά την τρίτη διαδοχική χρονιά του στη μικρή οθόνη. Η πρεμιέρα είναι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο MEGA.
Ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται στη σκηνή της θρυλικής σατιρικής εκπομπής και κινείται σταθερά ανάμεσα στο χιούμορ και την κριτική σκέψη. Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ θα παραμείνει και φέτος ένα δίωρο διαφυγής στη διασκέδαση, τη μουσική και τον καυστικό σχολιασμό, με ρόλο θερμομέτρου της κοινωνίας.
Πρώτη καλεσμένη στο ανανεωμένο Αλ Τσαντίρι Νιουζ θα είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια συναντά τον Λάκη Λαζόπουλο και η σκηνή μετατρέπεται σε μια αυθόρμητη συναυλία με τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό.
Το Τσαντίρι ανοίγει την αυλαία με όλα όσα το έχουν αναδείξει σε σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση. Τα επιθεωρησιακά σκετς, από τη χαρισματική πένα του Λάκη Λαζόπουλου και με την παρουσία του ίδιου και των ηθοποιών που τον συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουν να σχολιάζουν με χιούμορ την επικαιρότητα.
Αμέτρητα βίντεο, αναρίθμητες μεταμορφώσεις με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και βόλτες στις λαϊκές αγορές, όπου αποτυπώνεται η πραγματική σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης, παραμένουν σταθερά στοιχεία της σατιρικής εκπομπής του MEGA και για τη νέα σεζόν.
Η σάτιρα βρίσκει για τρίτη σεζόν την τηλεοπτική της στέγη και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο MEGA.
#Tsantiri
Πηγή: in.gr
![]()
