Έρχεται περιοδεία-φόρος τιμής στη μουσική των Pink Floyd από τον Ρότζερ Γουότερς και τον γιο του

Έρχεται περιοδεία-φόρος τιμής στη μουσική των Pink Floyd από τον Ρότζερ Γουότερς και τον γιο του

Ο Ρότζερ Γουότερς και ο γιος του, Χάρι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια περιοδεία που τιμά τη μουσική των Pink Floyd. Η συνεργασία τους φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον ήχο του συγκροτήματος μέσα από το «Legacy – A Pink Floyd Show».

Στο πλαίσιο της παράστασης «Legacy – A Pink Floyd Show», ο Χάρι και το συγκρότημά του θα παρουσιάσουν τραγούδια από τη «χρυσή εποχή» των Pink Floyd, δηλαδή την περίοδο 1971-1979.

Ο Ρότζερ Γουότερς θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της παράστασης και ο γιος του, ως μουσικός διευθυντής, θα ηγηθεί δεκαμελούς μπάντας, παίζοντας το εκκλησιαστικό όργανο Hammond B3 και πιάνο, ενώ θα έχει και τα φωνητικά.

Η μπάντα θα ερμηνεύσει επιλογές από τα άλμπουμ των Pink Floyd The Dark Side of the Moon (1973), Wish You Were Here (1975), Animals (1977) και The Wall (1979).

Loading

Play