Έρχεται νέο «Πειρατές της Καραϊβικής» με την Μάργκοτ Ρόμπι

Ένα νέο κεφάλαιο στο franchise του «Πειρατές της Καραϊβικής» ετοιμάζεται να ανοίξει η Disney, καθώς σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα είναι στα σκαριά η έκτη ταινία, η οποία όμως θα αποτελείται κατά βάση από γυναίκες ηθοποιούς, με την Αυστραλέζα Μάργκο Ρόμπι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η νέα ταινία θα είναι γυναικοκρατούμενη, καθώς πέρα από την Robbie ως πρωταγωνίστρια, θα έχει και την Christina Hodson ως σεναριογράφο. Η νέα ταινία “δεν θα είναι spinoff του γνωστού franchise με τον Jack Sparrow στο επίκεντρο, αλλά μια ολοκαίνουργια ιστορία με νέους χαρακτήρες υπό όνομα του ‘Pirates of the Caribbean'”.

propoli

Το δίδυμο έχει ξανασυνεργαστεί και στην πρόσφατη ταινία, των DC και Warner Bros.,”Birds of Prey”. Η Hodson έχει γράψει το “Bumblebee” και θα αναλάβει τα σενάρια των αυτόνομων ταινιών “Flash” και “Batgirl”.

Η Robbie είναι γνωστή ως Harley Quinn στο “Suicide Squad” (2016), έναν ρόλο στον οποίο αναμένουμε να την ξαναδούμε και στο “The Suicide Squad” του James Gunn. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’Γυναικείου Ρόλου για την ταινία “I, Tonya”, όπου ενσάρκωσε την Tonya Harding, τη διάσημη αθλήτρια του πατινάζ, ενώ τον τελευταίο χρόνο την είδαμε ως Sharon Tate στο “Once Upon a Time in Hollywood” του Quentin Tarantino, ως Βασίλισσα Ελισάβετ την Πρώτη στην ταινία “Mary, Queen of Scots” και ως Kayla Pospisil, μια νέα, φιλόδοξη δημοσιογράφο, θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το αφεντικό της, Roger Ailes, πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος του Fox News, στο “Bombshell”.

Ετοιμάζεται reboot των «Πειρατών»

Το εν λόγω project, το οποίο δεν φέρει κάποιες επιπλέον πληροφορίες ακόμα, λέγεται ότι θα είναι ανεξάρτητο από reboot που ετοιμάζουν οι Ted Elliott και Craig Mazin, το οποίο ίσως έχει την Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, Jumanji) ως κεντρικό πρόσωπο. Ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός του franchise, θα εκτελέσει χρέη παραγωγού και στις δύο επερχόμενες ταινίες του “Pirates of the Caribbean”.

Χωρίς Τζόνι Ντεπ καμία από τις ταινίες

Καμία από τις ταινίες δεν θα φέρει την παρουσία του Johnny Depp, o οποίος ενσάρκωνε τον Jack Sparrow από την πρώτη ταινία “The Curse of the Black Pearl” που εμφανίστηκε στους κινηματογράφους το 2003. Τελευταία προσθήκη στο franchise ήταν το “Dead Men Tell No Tales” (2017), το οποίο τα πήγε σχετικά καλά στο box office.

Loading