Οργισμένη η Άντζελα Γκερέκου απαντά στις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη και σε νέα σχέση – Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της
Με θυμό απάντησε η Άντζελα Γκερέκου στα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία και πως οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες» αναφέρει η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram.
«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!» καταλήγει, ενώ συνοδεύει την ανάρτησή της με μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια και ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος.
Δείτε επίσης: The Bachelor: Απόψε θα δοκιμαστεί η ειλικρίνεια των κοριτσιών – Δείτε το τρέιλερ
- Νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των ζώων συντροφιάς
- Η Λίβερπουλ στοχεύει σε δεύτερο μεταγραφικό μπαμ με τον Ίσακ
- Αποχώρηση Μπετσίροβιτς από τον Παναθηναϊκό
- Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα ενόψει του Μουντιάλ 2026 στην Βόρεια Αμερική
- Επιβεβαιώθηκαν οι 20 ομάδες της Euroleague για τη σεζόν 2025-26, τέλος εποχής για τον «μικρό» τελικό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr