Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μιλάνε για αξιοπρέπεια στρέιτ άνθρωποι, που μπορεί να είναι ακόμα στη… ντουλάπα»

“Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μιλήσουν άσχημα για μένα στα social media ή σε σχόλια. Δεν με αφορούν όμως, δεν με νοιάζει αυτό το πράγμα”, εξομολογείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Συνέντευξη στο YouTube κανάλι της Zoe Pre παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όπου μίλησε για την αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας πριν αρκετά χρόνια.

propoli

«Ο πρώτος που έκανε coming out ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, σε μία πάρα πολύ δύσκολη εποχή που ακόμα και το να ειπωθούν οι λέξεις ήταν δύσκολο. Εγώ το έκανα το 2011, έχουμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από τότε», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αυτό που μπορώ να πιστέψω ότι έκανα ως επιτυχία είναι ότι είχα μία πολύ mainstream ζώνη σε ένα πολύ συντηρητικό Μέσο και έβγαινα προς τα έξω κανονικά. Δεν έκανα έκπτωση σε μένα σε σχέση με αυτό που παρουσίαζα ή έκανα», τονίζει ο παρουσιαστής στη Zoe Pre.

«Μέχρι τότε η ελληνική τηλεόραση είχε ένα trash κομμάτι που ασχολιόταν με τα διεμφυλικά άτομα, τα κατέκρινε και γελούσε χλευαστικά. Το ίδιο συμβαίνει λίγο και τώρα», επισημαίνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, κάνοντας αναφορά στο φετινό Athens Pride και τα σχόλια που ακούστηκαν στην τηλεόραση περί «κλόουν».

«Στρέιτ άνθρωποι, που μπορεί να είναι ακόμα στη «ντουλάπα», μιλάνε για αξιοπρέπεια χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο Pride, να δουν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό», παρατηρεί αμέσως μετά.

«Δεν αντιμετώπισα χλευασμό, ούτε προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μιλήσουν άσχημα για μένα στα social media ή σε σχόλια. Δεν με αφορούν όμως, δεν με νοιάζει αυτό το πράγμα. Οι φασίστες είναι αυτοί που είναι και το φωνάζουν», παραδέχεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: First Dates: Τύπωσε το πρόσωπό της στην τσάντα της – «Γλέντι» στο Twitter

Loading