Γιάννης Μποστάντζογλου: Η Δήμητρα μου δίνει κολοκυθάκια και φακές κι εγώ βγαίνω και τρώω τα κοντοσούβλια μου

«Θα της ξαναέκανα πρόταση γάμου, την αγαπάω τη Δήμητρα, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Ο Γιάννης Μποστάντζογλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πορεία του στην τηλεόραση, αλλά και τη σχέση του με τη Δήμητρα Παπαδήμα.

propoli

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε για την αποχή του από την τηλεόραση: «Λείπω από την τηλεόραση εδώ και 5 χρόνια. Πρώτον, γιατί δεν μου κάνουν προτάσεις και δεύτερον, όταν μου κάνουν, δεν με ενδιαφέρουν κι εμένα. Ξεπερνιόμαστε λίγο, λίγο. Δεν πειράζει, βγαίνουν νέα παιδιά. Δεν έχω κανένα παράπονο, χορτάτος είμαι. Δεν μπορώ να παίζω μέχρι να γίνω 280 χρονών».

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι»: «Είχαμε καλή συνεργασία με όλους. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μας βοήθησε πολύ και εμένα προσωπικά. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές».

Όσο για τη σχέση του με τη Δήμητρα Παπαδήμα, δήλωσε: «Δεν ζηλεύω πια τη Δήμητρα ούτε εκείνη εμένα. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων», ενώ πρόσθεσε για το πρώτο τους ραντεβού: «Είχα στεναχωρηθεί μετά το πρώτο μας ραντεβού, είχα αργήσει πολύ. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε “άντε παράτα με”, μετά εξομαλύνθηκαν τα πράγματα κι ήρθε ο έρωτας».

«Μου έχει κάνει εκείνη πρόταση γάμου της είπα “όχι, τώρα δεν θέλω εγώ”. Εκείνη ήθελε κοινωνικό γάμο, ενώ εγώ της είχα πει να πάμε να κρυφτούμε κάπου, να πάμε στο δημαρχείο, να βάλουμε μια τζίφρα και να τελειώνουμε. Θα της ξαναέκανα πρόταση. Την αγαπάω τη Δήμητρα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βέβαια, έχουμε και μεγάλες κόντρες»,

 σημείωσε για την αγαπημένη του.

Τέλος, σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε είπε: «Δεν με φόβισε, είμαι λίγο μοιρολάτρης. Είπα “αν μου έρθει, μου ‘ρθε”. Η Δήμητρα προσπαθεί να με κουλαντρίσει λίγο, μου δίνει όλο κολοκυθάκια και φακές να φάω κι εγώ βγαίνω και τρώω τα κοντοσούβλια μου».

Δείτε επίσης: My Style Rocks – Στέλιος Κουδουνάρης: «Ντρέπομαι να το πούμε σε έναν άνθρωπο που παίρνει 600 ευρώ»

Loading