Γιώργος Γιαννόπουλος: «Γι’ αυτό με αγαπάνε οι γυναίκες, γιατί είμαι στρέιτ, δεν είμαι ψεύτης»

Δείτε όσα λέει ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά και το λόγο που τον αγαπάνε οι γυναίκες.

propoli

Λατρεύεις τις γυναίκες και έχεις δηλώσει ότι είσαι πολυγαμικός.

Ναι. Όπως σχεδόν όλα τα ζώα της φύσης. Οι άνθρωποι είναι πολυγαμικοί. Όταν, όμως, έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός στη σύντροφό μου, τόσο που αισθάνομαι ότι είμαι δούλος της. Παθαίνω εξάρτηση. Είμαι εκεί. Δεν έχω ανάγκη για κάτι άλλο. Στο κανάλι μου στο youtube σε ένα βίντεο πετσοκόβω την πατριαρχία και υμνώ τη μητριαρχία. Μόνο τη λέξη γυναίκα τη λες και γεμίζει το στόμα σου. Τι σημαίνει γυναίκα; Είναι η μάνα, η αδελφή μας, η Παναγία, η ίδια η γη, η μήτρα που μας έβγαλε. Αυτό είναι η γυναίκα. Υμνήστε την.

Έχει παρεξηγηθεί κάποιος ή κάποια από τη συμπεριφορά σου;

Όχι, ποτέ. Φαίνεται ότι δεν είμαι κουτοπόνηρος σε ότι κάνω. Αν γουστάρω μια γυναίκα, θα τη το πω στα ίσια. Δηλαδή, με αυτά τα metoo που κάποιοι ηλίθιοι –δεν θα πω ονόματα τώρα- ότι, ξέρεις, έχουμε μια ερωτική σκηνή και πάνω εκεί πάει να της βάλει χέρι, δεν θα το έκανα ποτέ.

Έχω ερωτική σκηνή τώρα στο θέατρο με τη συνάδελφο Νεφέλη Σταμούλη, κάνω μια πλάτη και υποτίθεται ότι φιλιόμαστε με πάθος και δεν της έχω καν ακουμπήσει τα χείλη. Γι’ αυτό με αγαπάνε οι γυναίκες. Γιατί είμαι στρέιτ, δεν είμαι ψεύτης.

Πώς είδες όλο αυτό το απόστημα που έσπασε στο θέατρο με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, τις καταγγελίες και τα δικαστήρια;

Είναι χυδαίο να φέρεσαι έτσι, αλλά, από την άλλη, είμαι της άποψης ότι αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης: Φαίη Ξυλά: «Δέχομαι συχνά την ερώτηση μετά το διαζύγιό μου»

Loading