Γιώργος Λάγιος: «Δεν μπορώ να πω γιατί ο Αντώνης Βλοντάκης πέταξε το ακουστικό στον αέρα»

“Σε εμένα προσωπικά δεν φωνάζει κανείς. Εάν φωνάξει, θα έρθει μετά να μου πει τον λόγο και να μου ζητήσει συγγνώμη. Αυτό είναι κακοποιητικό“, δηλώνει ο Γιώργος Λάγιος.

Καλεσμένος στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκε ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός ψυχολόγος, που φέτος συνεργάστηκε με την Ελίνα Παπίπλα στο «Είμαστε μαζί», αναφέρθηκε στην εμπειρία που του άφησε το πέρασμά του από την τηλεόραση και τα θέματα που κατά τη γνώμη του δεν βοήθησαν στα νούμερα τηλεθέασης.

propoli

«Εδώ εσείς είστε η πιο πετυχημένη εκπομπή… γιατί; Δείτε αν υπάρχουν αυτά που έχετε εσείς στη δική μας εκπομπή. Δεν μπορούσε να υπάρξει σωστή αλληλεπίδραση, δεν υπήρχε ελευθερία από πάνω, υπήρχε πολύ συγκεκριμένη, άκαμπτη σκαλέτα», δηλώνει ο Γιώργος Λάγιος.

«Εάν ξαναϋπάρξει κάποια πρόταση, δεν θα διαπραγματευτώ τα χρήματα αλλά την ελευθερία του λόγου. Αυτό είναι το σημαντικό», τονίζει στη συνέχεια.

«Σίγουρα ο αρχισυντάκτης ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε σε αυτό. Όταν προσλαμβάνεις έναν συνεργάτη, το κάνεις για αυτό που είναι και για αυτό που σκέφτεται, όχι για αυτό που θέλεις εσύ να πει. Θεωρώ ότι πρέπει να μου δίνεται μία εμπιστοσύνη», επισημαίνει ο Γιώργος Λάγιος για την πορεία της εκπομπής.

«Ο ρόλος μου περιορίστηκε γιατί άλλαξε όλη η δομή της εκπομπής. Η πρώτη με την τελευταία δεν είχαν καμία σχέση. Στις τελευταίες 4 εκπομπές υπήρξε μία συγκεκριμένη δομή αλλά αυτό έγινε μετά από 3 μήνες», σχολιάζει αμέσως μετά.

Σε ερώτηση για το περιστατικό με τον Αντώνη Βλοντάκη, που πέταξε το ακουστικό στον αέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Λάγιος αρνήθηκε να απαντήσει για τον λόγο που οδήγησε τον πρώην συνεργάτη του στη συγκεκριμένη κίνηση.

«Σε εμένα προσωπικά δεν φωνάζει κανείς. Εάν φωνάξει, θα έρθει μετά να μου πει τον λόγο και να μου ζητήσει συγγνώμη. Αυτό είναι κακοποιητικό», καταλήγει ο Γιώργος Λάγιος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με την Ελίνα Παπίλα σε μία νέα εκπομπή.

Δείτε επίσης: Victor Vernicos: Μιλά για τη Eurovision έναν μήνα μετά τον αποκλεισμό

Loading