Γιώργος Λιάγκας για influencer που «πιάστηκε» για φοροδιαφυγή: «Ακούω ότι βγάζει 100.000 ευρώ τον μήνα»

Διαβάστε περισσότερα…

Γνωστή Influencer πιάστηκε στα δίχτυα του ειδικού αλγορίθμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 270 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μοντέλο, το οποίο κατέχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσω αυτής διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media, τα οποία πουλάει διαδικτυακά.

propoli

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές influencers της χώρας, η οποία, όπως είπε ο παρουσιαστής, φτάνει να έχει τον μήνα έσοδα ακόμα και 100.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα. Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους…».

Δείτε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη για τη βάφτιση της κόρης της: «Η πρόσκληση λέει σε αυστηρά στενό κύκλο, γιατί πρέπει να δικαιολογούμαι;»

Loading