Έκανε βουτιά του στα κρυστάλλινα πλην παγωμένα νερά της Φτελιάς και έπαιξε με τα παιδιά του στην παραλία.
Στο εξοχικό του στην Τήνο βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας για το Πάσχα μαζί με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη. Ωστόσο, όπως το συνηθίζει, έκανε μια σύντομη εξόρμηση στη Μύκονο.
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος είναι χειμερινός κολυμβητής, απόλαυσε την βουτιά του στα κρυστάλλινα πλην παγωμένα νερά της Φτελιάς και έπαιξε με τα παιδιά του στην παραλία. Εκεί ήταν και η κάμερα του Mykonos Live TV, η οποία τον κατέγραψε.
Δείτε επίσης: Γρεβενά: Επιδεινώθηκε η κατάσταση του 28χρονου τραυματία από την έκρηξη σε εργοστάσιο (vid)
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
![]()

