Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινητική ανάρτηση για τη Δώρα και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινητική ανάρτηση για τη Δώρα και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

Ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου δύο φωτογραφίες της Δώρας Δημητροπούλου με τον γιο τους Βασίλη, γιορτάζοντας τα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου.

Στην ανάρτησή του, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δύναμη της Δώρας, τονίζοντας ότι είναι ο πιο αξιόλογος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ:

«Η Δώρα μου έχει γενέθλια και θέλω να μοιραστώ τα συναισθήματά μου με μια σκηνή από τη ζωή μας. Η Δώρα, έγκυος στον Χάρη, έχει μόλις βιώσει τον μεγαλύτερο πόνο της ζωής της. Έχει χάσει τον αδερφό της, τον Γιώργο μας. Η ψυχή της είναι μαύρη, όπως και τα ρούχα της, αλλά έχει ένα μωράκι στην κοιλιά της και ένα στην αγκαλιά της».

«Πρέπει να τα προστατεύσει. Δεν έκλαψε τότε πολύ, γιατί ταραζόταν και είχε ήδη κινδυνεύσει στην πρώτη της γέννα. Έκανε τα πάντα για να κρατήσει το παιδί, δεν έκλαιγε μπροστά στο Βασίλη, δεν ήταν ποτέ θλιμμένη».

«Έκλαψε πολύ μόλις γέννησε, γέμισε κύστες το πρόσωπό της και υπήρξε ανάγκη για ένα πολύωρο χειρουργείο. Τα κατάφερε όμως. Αυτή είναι η Δώρα. Κάνει τον πόνο της αγάπη, κάνει τη ζωή της προσφορά».

«Ο πιο αξιόλογος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ στη ζωή μου. Να τα χιλιάσεις, πολύτιμη, σπάνια και υπέροχη Δώρα μου».

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play